Nyårsafton!

Hade världens hemskaste mardröm i natt och vaknade med sendrag i vaden. Fy fan va ont de gjorde.
Lovade mamma att dammsuga tills hon slutar ikväll så får lov att göra det så hon blir glad =) Ikväll blir de bara mys som det verkar nu, har inga andra planer än.. Fast det kan väl vara skönt det med.
Funderar på att mysa med film och chips snart=) fast så tråkigt att göra de ensam men får väl gå

Spelade bingo lotto igår men va de värsta skiten jag någonsin spelat. Ett jävla spel, nej då blev jag besviken.

Får lägga in bilder och sånt senare ikväll =) Ha en bra dag ..

30 December!

Det är näst sista dagen på året inte länge kvar tills nytt år=) Med nyårslöfte.. Får se vad det blir för något har inte bestämt mig riktigt än. Åkte till Charlottenberg imorse för min broder skulle ha jacka. Men köpte mig lite saker jag med, en tröja och en topp. Skulle ha varit en snabb tur men som vanligt så blev det inte så =)
Kändes som jag behövde det får inte på mig ett dugg. Skulle behöva köpa mig ett par bekväma skor men får ta det längre fram. För hittar inga som jag vill ha.
Min moster och Stefan o fabian var hit och hälsade på förut, visade henne de den lilla fått=) o hon började på att prata om att packa väskan i början av januari. Men jag tycker det är för tidigt.
Ska fixa i ordning pizza nu så är väl bäst att dra ut till köket och hjälpa till.


   Får skriva mer imorgon istället

♥Saknar o Längtar ♥

Go kväll!

Idag tog jag mig en slapp dag med bad och tv tittande. Var till Mvc idag också och allt såg toppen ut=) Fick två nya tider i januari.  Kändes skönt att få veta att allt är okej. Jag längtar frymt mycke nu tills den dagen kommer då den lilla tittar ut.
Va föresten till expret och tänkte jag skulle köpa mig ny mobil en sony ericsson 580i men den fanns icke och de trodde inte att den skulle komma in heller . Tog istället en sony ericsson W760 black =) Men får hämta den på fredag.
Äntligen en helt fungerande mobil, ska vara extra försiktig med den.
Ute och handlade med familjen också en massa mat men nu ska jag ta och titta lite på tvn och äta glass.


Matchen som vi var på igår slutade 4-1 till färjestad så det blev en vinst. Va väldigt roligt och titta på, ett extra plus när de skulle slåss. Tror aldrig jag skrattat så mycke.  

Va en väldigt rolig julklapp av min moster och stefan, uppskattad till hundra procent.     

                



                                       En bild från igår!


Halsbränna

Har haft en jävlans halsbränna sen i natt och har provat en massa olika men de går inte bort. Vet inte vad jag ska göra för att det ska försvinna, kanske går bort med tiden.  Tror nog de är någon som ligger och klämmer upp mina organ.
Hade ont i natt när jag skulle vända mig om, så va jag tvungen gå på toa varje gång jag vaknade. Men snart är de över. Men då är man vaken för något annat =)
Försökte klämma i mig frukost men nu känns de bara ännu mer. 

Har aldrig blivit så berörd av en dikt en person skrivit till mig som förut, fy fan va gulligt =)

Måste snart slänga mig in duschen för min moster och de skulle vara här vid ett tiden. Då måste man va klar så de slipper vänta. Får se om lilla Fabian ska med också =) Ska bli grymt roligt och dra iväg på hockey har längtat efter att kolla en match.





Får ta och skriva mer när jag kommit hem efter hockeyn!

Go kväll!

Dagen blev inte precis som jag hade räknat med ,men vad spelar de för roll kände mig inge pigg till att börja med men de gick över.. Fick träffa mina två godingar idag också, roligt och prata med er.Tack så jätte mycket bruttan min=) Du vet inte hur glad jag blev.. Va hur halkigt som helst att köra bil idag. Imorgon ska jag och broder med moster och stefan på hockey ska bli väldigt roligt. Det var ett tag sedan jag var iväg på en elitseriematch. Längtar!   Funderar på att lägga mig och kolla på tvn . Kanske lösa korsord för de är grymt kul och avlappnande.
♥Jag längtar verkligen efter en del saker!♥



Fast hon va inte full idag =)

Full

27 December

♥Jag bara längtar tills det är nytt år. Då måste man ha några nyårslöften, fast har inte bestämmt mig för vad än men det hinns =) Sov väldigt gött i natt förutom att varje gång ja ska vända mig vaknar jag och har ont i magen en liten stund. Men man ska verkligen inte klaga är inte allt för länge kvar nu.. Är skapligt hungrig så får nog ta och äta något snart.
Ska iväg och fira fasters sambo sen så hoppas de bjuder på något gott för är sötsaksugen =)

Handlade bara 3 saker till mig själv igår, skulle ha velat ha mer men är svårt och hitta. Ska boka tid för och färga håret tänkte ja och klippa det med givetvis. Får göra det på måndag för då ska jag ändå till sjukhuset vid 2.
Tror jag och emma skulle ner på sunne sen o titta lite, men får väl se om hon hör av sig eller om hon sover djupt=)
Verkar som det varit väldigt kallt i natt, har inte varit ut än så vet inte om de är kallt än heller. Katten ville inte ens gå ut så tror nog det är bra kallt.


Fredag!

Har sprungit i karlstad en hel dag, är helt slut. Konstaterat att det inte spelar någon roll vad man har på sig för skor. Prövat olika hela dagen och har ändå grymt ont i fötterna.. Handlade en hel del faktiskt både i mitt i city och på bergvik sen på Ikea. Men blev inte alls så dyrt så jag är verkligen nöjd. Va grymt mycke folk ute som skulle handla. Emma var med också, frågade henne imorse om hon skulle med och ja visst skulle hon det =)  Får ta och skriva mer om allt imorgon tror ja för är så grymt trött..


Godnatt

Tooorsdag

Har suttit halva dagen med min dator, har rensat allt som går . Och sparat en massa bilder på en skiva.
Tänkte starta om hela datorn, för nu är den grymt seg. Säkert en massa virus på och har haft det en längre tid.
Precis ett år sedan vid den här tiden drack man och det blev en väldigt händelsrik kväll men mer säger jag inte, måste få ha lite hemligheter =) Men i år ska jag ner till farmor och bara ta det lugnt har jag bestämmt mig för.

Imorgon bär det av till karlstad får se om jag hittar något som passar mig =)

25 December

Har inte hunnit med att uppdatera på två dagar, fullt upp hela tiden. Men nu så har jag tid och tillgång till dator.
Är nog bra rund och fin efter all julmat igår. Finns inge bättre än och äta det på jul. Firade både hos moster och farmor. Och fick en massa paket, bland annat pengar =) Mosters paket tyckte jag va väldigt roligt, ska gå på hockey på söndag och skulle få mat. Rolig upplevelse.
Ska ner till farmor sen i kvällningen, brukar alltid åka dit på juldagen också. Då det kommer en massa folk dit.
Emma kanske skulle med också. Imorgon ska vi till karlstad och handla. Kommer bli väldigt roligt förutom att man kommer va dötrött i fötterna. Har nästan bestämmt mig för att jag ska fixa om min frisyr lite =) Förändring...
Sitter nu och smaskar på godiset jag fick igår, ska se vad jag ska ha på mig för några kläder när vi ska till farmor.


22 December

Har bara tagit det lugnt idag, första jag gjorde va och bada. Har tittat på film på tvn också . En julfilm, då började ja känna julstämmning. Sitter för tillfället och tittar lite på ett inredningsprogram på tvn. Blir så sugen på att göra om på mitt rum.
Ska göra de fast inte riktigt än, för att få in allt de andra som ska in sen istället. Fast måste nog köpa ett sängbord tror jag för känns så dumt och inte ha något bredvid sängen =). Ska fixa kvällsmat och ha det dukat tills mamma kommer
.



Fan va roligt vi har haft de alla gånger vi varit ute=) Snart får vi ta och upprepa det roliga. Alla skratt och allt de där. Varit alldeles för fulla många gånger.. Men vi har aldrig varit sura på varann..  Är tvungen lägga ut en gammal bild och visa hur vi har sett ut många gånger .. Evas bröst tror jag läcker eller så har hon dreglat som hon brukar på bilden.  Saknar dig bruttan min!!



Godmorgon!

Tänkte strax titta på en film som börjar på tvn.. Vädret är inte det bästa precis bara blåser, jag vill ha snö och det kräver jag nu! Funderar på att åka ner till farmor och hälsa på sen eller så blir jag hemma och bara tar det lugnt.
Sitter och tittar på alla paket under granen är så grymt mysigt tycker ja. Enbart två dagar kvar till julafton nu.
Hur underbart är de inte och vakna på julaftonsmorgon och veta att hela dagen är full i saker man ska göra. Bara och få åka ner till farmor och äta julmaten , öppna paketen. Längtar något fruktansvärt mycke..

Idag är de 51 dagar kvar! Det känns mysigt tycker ja, fast måste nog börja fixa med allt nu någon gång.
För man vet ju aldrig riktigt när..

Tänkte jag skulle bli bättre på och lägga in bilder. Tycker att det ser mer intressant ut=)


Go kväll!

Har precis ätit varma smörgåsar va väldigt gott.. Har klätt granen också är ju inte så jätte många dagar kvar till jul.. Sen får man ju passa på när mamma är hemme och inte jobbar =) . Sista dagen hon var ledig nu innan jul. Fast hon jobbar ju hela jul också för den delen.. Va ute och handlade de sista i sunne idag och alla mat som ska ätas vid jul.

På onsdag är de redan julafton. Jag tycker inte det va länge sen de va jul då man fick öppna paket.
I år har jag inte önskat mig något speciellt, känns mer eller mindre som man har växt ifrån de med att önska sig saker..
Tänkte kanske inverstera i en mobiltelefon eftersom min är lite knasig.. Får väl se vad jag gör, inget bestämmt.


Tiden går grymt snabbt.

Söndag

Redan fjärde advent.. Vad december har gått snabbt.. Är fortfarande slut i fötterna efter igår, tror inte det spelar någon större roll vad man har för skor på sig. Vi va inte i karlstad förän halv tolv tror jag, tog en väldig tid innan vi kom iväg. Köpte en del saker på toys u´rus vet inte hur det stavas rikitgt.. Sen blev det till Bergvik och handlade annat. Åt på pizzerian som finns på bergvik smakade faktiskt väldigt gott, kan ha varit för jag var så extremt hungrig också. Fick träffa trillingarna hos farmor igår kväll när vi kom hem =) Gud så fina..
 
Men fortfarande kvar saker som vi ska ut och köpa idag. Alltid lika svårt och komma på vad man ska köpa till alla. 
Det bästa som mamma och pappa sa när vi var i karlstad va att nästa år skulle man åka utomlands på jul=) o det vill jag verkligen .. Gud va skönt och slippa allt. Man får väl se hur det blir nästa år!!

Måste nog ta mig något att äta snart är hungrig så det gör ont i magen. Och dra ut på sunne i tid.. För morfar kommer sen så han ska få sina julklappar eftersom han åker utomlands imorgon tror jag det va =)
Det jag saknar är snö=) har faktiskt lite på gräsmattan. Fast det är ingen större tröst.


Lördag

Godmorgon..
Sovit helt okej i natt =) skönt..Somnade redan klockan 11 igår rekord känns det som på en helg.
 Ska äta frukost alldeles strax. Är hur hungrig som helst. Tar tid när man ska göra sig i ordning men har fixat håret än så länge. Blir mamma, pappa och jag som åker till karlstad. Min bror ville vara hos farmor istället, blir för långt att gå för honom och sen hans tålamod är väl inte det bästa. Kommer säkert vara fullt av folk överallt som ser sura ut. Får sätta på mig skor som är sköna för fötterna och inte de jag hade på mig igår.

Får ta och skriva mer sen när jag kommit hem ..

Vilken dag!

Är totalt slut i fötterna känns som jag inte gjort något annat än och sprungit idag... Har så förbannat ont i tänderna så det finns bara inte.. Folk är som tokar nu när de handlar, springer åt alla håll och folk kör som de aldrig fått något körkort.
Men handlade en mössa o ett par skor och en kudde till den lilla =) och till mig själv från The Body Shop. Men fan inga julklappar... Tänkte jag skulle ta det imorgon =) och då ska jag ha på mig rätt par skor. Nu blir det kvällsmat och titta på tvn..


Fredag

Uppe redan vid 20 över 6 imorse eftersom mamma hade sin väckarklocka så nära mig. Då blev jag pigg. Har druckit te och ätit lite. Måste nog slänga mig i duschen nu så jag hinner, för är alltid dryg när jag ska göra mig i ordning på morgonen =) . Ska åka till karlstad vid 9 och hämta Emma ska vi också.. Får ta och skriva mer när jag kommit hem sen och se om jag gjort några väldiga inköp.

Torsdag

Snart helg =) Fan va gött.. Fast fortfarande sjuk men hoppas det är på bättringsvägen iaf så man orkar gå mycke på stan nu under helgen. Drygt och jämt vakna med svin ont i halsen och helt täppt i näsan. Får ta och försöka med koksaltlösning tänkte jag och se om det släpper lite.. Sitter och väntar på att vattnet ska svalna så passar på att dricka lite loka också. Ska städa ur vårat kylskåp finns säkert massa skit som man kan slänga, inte ofta man brukar städa hela kylskåpet... Mamma tycker vi ska baka julgodis..Vet inte om jag tycker de är så värst roligt.

Vill bli frisk nu. Hatar att vara sjuk.

Imorgon drar jag och mamma till karlstad rätt tidigt på morgonen för ska vara hos tandläkaren 10.20 . Vi skulle gå i stan också sa mamma för det hinner vi inte på lördag. Emma kanske skulle med också hon skulle bestämma sig idag.

Får väl se vad man ska göra ikväll.. Kvällen är lång =)

Onsdag

Varit till sjukhuset nu och tittat om det var något konstigt i kroppen. Där är de lika drygt som alltid så fick sitta och vänta säkert i tre kvart innan jag fick komma in. De ville ta ett halsprov och skicka det till karlstad för odling eller vad det nu va.
Har en infektion i kroppen så det va därför läkaren ville kolla upp det men samtidigt inte ge mig pencelin i onödan.
Sov inte ett skit i natt heller =) känns ju skapligt roligt. Tur att jag har katten och tvn. För tillfället så väntar jag på att klockan ska bli närmare 1 så jag får mig mat.

Ska hjälpa mamma med och damsuga övervåningen sen tänkte ja. Blir säkert att man ska ut och handla sen också men får jag se om jag orkar. Får se vad det blir ikväll .. Beror ju helt på hur pigg man är .
 Är jag dålig så blir det till att ligga och titta på tvn och äta glass =) ..




Tisdag

Va perfekt att man blev sjuk då =) eller inte .. Har inte sovit ett dugg i natt, har legat och tittat på tvn. Och man får inte glömma att ja drack te heller som jag fick halsbränna av. Sitter och stoppar i mig halstabletter som mamma va och köpte på apoteket förut.. Släpper lite i halsen.

Har hjälpt mamma och byta sängkläder och varit ute och eldat lite. Så på latsidan ligger jag inte även om jag har så ont i lederna och skit.. Ska och kolla på när mamma målar tror ja .. Kul och se på .. =) och slippa slita själv.
Hoppas jag är lite piggare mot kvällen så man kan hitta på något än att vara hemma.. Längtar som satan till helgen .. Hoppas Emma blir med vore väldigt roligt =) Förlåt att jag va så osocial igår men kände mig helt borta.
Här hemma är hela familjen hemma . Mamma är ledig . Resten är sjuka.

Det är någon som har borrat sig hela morgonen så har varit grymt pissnödig =) Roligt vetande..

Nu ska jag ta och kolla om det finns något vettigt att göra!!

Måndag

Har gått och blivit lite förkyld .. Vill inte vara det nu, måste ju orka handla julklappar till helgen . Mina kusiner kommer till farmor på lördag också då vill jag inte vara sjuk =) vill dit och hälsa på dom! Vi ska fira jul allihopa tillsammans!
Känns gött på något sätt att man är nykter detta år på juldagen, då kan man åka ner till farmor även då.
Jag och Emma var ute igår och tittade efter julklappar och kollade på Sunnes Lucia också . hittade en massa saker men jag har ju alltid världens beslutsångest när jag ska handla . Blir till att köpa till helgen istället =) Köpte en mössa som jag blev kär i . Fast den var ju inte till mig.. Fick min present av Emma=) Blev jätte glad!

Har en massa sjuklingar här hemma . Så idag va jag inte ensam hemma som jag brukar vara =) Mamma slutar snart då är hon ledig resten av veckan.. Tror Emma kommer hit snart , vi skulle kanske ner till min farmor idag och hälsa på henne!

Får ta och skriva mera ikväll .. Om jag kommer ihåg det vill säga!


Lördag!

Idag är de lucia =) va mysigt .. Har varit vaken ett tag , tittat på tvn.
Tror jag och emma skulle dra iväg och kolla på lucia sen i kyrkan, tror aldrig jag har varit upp och kollat på sunnes lucia i kyrkan så vore kul och se.. Får nog snart ta och göra mig frukost är så satans hungrig. Funderar på att baka något gött efter det. Får väl se vad det blir . Gött att det kommit mera snö. Men hoppas det håller i sig till Julafton. Ingen jul utan snö tycker jag. Är inte länge kvar till julafton heller för den delen .Bara 11 dagar kvar. Och inte köpt en julklapp. Vet inte ens vad jag ska köpa alla. Vissa är ju lättare att komma på till än andra=) men ska väl lösa sig till slut. Ska till karlstad nästa helg på både fredag och lördag så.

Va och hälsade på min moster igår och Fabian =) när vi kom hem blev de tacos och en dusch. Va jag skratta igår när mamma va påväg och sätta sig i fel bil. Hon va bara någon cm från att ta i handtaget på den bilen =)



Torsdag

Veckan har ju bara runnit iväg . Imorgon är de redan fredag tyckte inte det var längesen de va fredag ja =)
Men inge fel när tiden går så snabbt , bara det att de vore roligt om man kommer ihåg lite vad man gör om dagarna istället för att glömma bort allt som jag gör. Det där med att bli äldre tar nog en del av minnet får man skylla på =)

Har suttit och tänkt tillbaka lite på tiden för ett år sedan ungefär... Vad mycket har förändrats. Både bra och dåligt. Men tror nog allt kommer sluta väldigt bra tillslut ändå =) man växer som sagt med tiden!!

Idag har jag bara tagit det lugnt. Lagat lite mat och tittat på tvn.  Men drar väl igång sen när mamma kommer hem. För då ska det handlas och lite sånt.


Får ta och skriva lite mer sen ..


Tisdag!

Har knappt kunnat sovit något inatt vet inte vad det är. Men börjar bli van att jag aldig sover en hel natt=)
Har diskat och plockat lite här hemma. Ska väl snart ta tag i och bädda sängarna. Får väl ta och vila en stund efter de har jag tur kanske jag somnar =)
 
Gött att alla tomtar och sånt är framme redan nu. Då är de julstämining. Vill handla julklappar nu också men får bli när jag åker ner till karlstad till veckan. Ska dit både fredag och lördag. Fredagen ska jag ner till tandläkaren och lördagen ner och julhandla. Säkert hur mycke folk som helst då så man ska trängas och vara grinig=)

Va och kollade på film igår och pratade lite. Sen bar det hem och mumsa i sig hemgjord pizza =) fast den va inte lika go som den brukar. Men den gick ner ändå. Åt två stora tårtbitar efter det då kände jag mig fet och mätt.

Skriver kanske mer sen....


Måndag!

Idag har dagen gått grymt segt, trodde aldrig klockan skulle bli 11 då jag skulle vara vid vårdcentralen i sunne.
Fick inte komma in för än typ fem i halv heller så. Men där gick det fin fint=) såg min moster var där också!
Har sovit en liten stund nu och det behövdes verkligen höll på och somnade vid datorn förut.
Ska snart dra iväg och kolla på film tänkte jag och prata lite.

Igår va liten del av släkten här och firade mig. Fick pengar , smink, parfym, trosor mm. Sånt jag hade önskat mig så det kändes gött=) Åt tårta och en massa kakor.Inte många dagar kvar till julafton nu heller .. Tiden går ju grymt snabbt. Till helgen är de lucia. Blev inge skruvande under helgen heller. Måste ta tag i det snarast. Får se till att inte bli allt för sen hem ikväll så jag kan hjälpa pappa med och lägga in bilder på datorn.


Att vädret kan göra så mycket vilket humör man är på..




Vill ha mera av snö och kyla. Då är man på bäst humör och vet att julen snart är här!

Min födelsedag

Äntligen ett år närmare 20. Fast känner mig inte särskilt mycke äldre för tillfället=)
Vaknade av att mamma hade gjort frukost/fika på sängen väldigt mysigt tycker jag. Slängde mig i badet direkt efter jag ätit. Har en massa saker och fixa innan folk kommer hit vid 17. Hoppas Emma kommer sen och att hon blivit bättre..Redan fått mina presenter av mamsen och pappsen och en av min broder =) så gulligt så! Får mera paket sen när de andra kommer.  Har fått en massa GRATTIS sms hela morgonen.
Idag är det jag som får välja vad jag vill ha och äta. Och ikväll blir de mammas hemgjorda pizza , bara älskar den..

Tur att inte bruttan har sett bilden än =) då blir de kaos!!

Får ta och skriva mera sen ikväll..


Lördagen

Har varit ute på sunne ett antal timmar, precis kommit hem. Mamma köpte present till mig =) va inne på living och handlade lite små saker. Köpte belysning till tomtestaden dessutom. Handlade en massa mat på coop och för tillfället sitter jag och är helt slut i mina ben. Inte så konstigt om man tänker efter. Ska alldeles snart börja baka en massa godsaker som vi ska ha och bjuda på imorgon. Bland annat budapesttårta . Älskar verkligen den tårtan. Måste väl hjälpa till och städa i ordning lite när de kommer folk imorgon.

Har ingen som helst aning vad jag vill ha nu när jag fyller år eller i julklapp. Men blir väl som vanligt att man får pengar och lite andra saker. Tror man får det svårare och välja julklappar för varje år ju äldre man blir.
Jätte svårt och veta vad man ska köpa till familjen, släkten och vännerna. Frågat kompisarna vad de önskar sig men får vet inte som svar. Får väl börja på och dra ur dom vad de önskar sig. Har inte köpt en julklapp än. Känns lite skandal

Får väl se vad det blir ikväll men antagligen baka och kolla på någon film.

Lite väl knasig fredagkväll till att börja med iaf. Men vad jag skratta man kan inte göra något annat. Fick träffa min brutta igår också . Dock blev hon inte lika full som tidigare jag kört åt henne. Men ibland undrar man om hon gått och blivit vilsen. Först dosan, sen cigarettpakete och jag vet inte allt va det va du trodde du hade tappat =) Måste bara lägga in en
lite rolig bild på dig sen sist du var på topp.
 
  Full


Vintern är äntligen här!

Idag har det snöat hela dagen , känns som de aldrig tar slut . Men man ska inte klaga när de snöar.
Har städar lite här hemma för att det inte ska se ut som en bomb hade slagit ner när mamma slutar.
Senare ikväll ska jag åka upp till Sörmark och köra åt min brutta. Ska bli roligt att träffa henne ses inte lika ofta som förut. Men det ska vi att bättra på tycker jag. Hoppas att det inte blir som sist jag körde åt dig =) Fyllekajja va tvugen åka hem vid 1 tiden för hon mådde så dåligt och skulle spy överallt. Vänta tills jag lägger ut bild på det!!
Först blir det att äta mat och handla lite smått som man behöver ha under helgen. Blir älsklingsmat idag Tacos, gillar verkligen den maträtten.


Fyller år på söndag =) Då liten del av släkten kommer hit och firar en. Ännu ett år äldre och närmare 20.
Har lovat pappa och hjälpa han med bilarna här ute under helgen. Måste dra in den ena i garaget så att det blir något gjort någon gång ska byta lager för andra gången detta år på denna satans folkracebil.


Nu ska jag ta och pynta lite med jultomtar skriver kanske lite sen innan jag åker...

//Angelica
.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0