Förkyld

Äntligen helg och snart är de lördag som jag längtat så efter =) Ska bli väldigt roligt att få åka till likenäs och titta på folkrace, fast de värsta är att man inte kör själv . Är något så grymt sugen på att åka så de finns inte.. Men får vänta någon månad till innan ja ska köra. Inte de roligaste om man skulle dra på sig mjölkstockning p.g.a det. Thindra har lite svårt att sova nu på kvällen även om jag sitter och ammar henne i över 1 timme. Får se om hon har somnat snart så man kan slänga sig i duschen , annars får ja amma först innan jag duschar. Har dragit på mig förkylning också =/ inte så lyckat precis men de går väl över . Får se till att stoppa i sig mycke alvedon . Och klä sig rejält imorgon, även om det kanske inte är jätte kallt ute .

Fick en bärbar dator av morfar =) Så man tackar så mycke . Igår va farmor och farfar här och då fick jag och thindra ett presentkort =)


Tänkte jag skulle ladda in bilder på datorn ikväll ! Så lägger jag ut här sen på Thindra =)

Underbart !

I natt har lilla Thindra sovit nästan hela natten =) hon va bara vaken vid 5 i 10 minuter och fick sig lite i magen , efter det somnade hon om en stock. Men hon är inte allt för rolig på kvällen. Brukar försöka till och vila på kvällen så man orkar med natten. Moder och fader försöka få henne till och sova igår kväll men hon var helt tokig. Ändå hade jag ammat henne ett bra tag och hon somnat lite. Hon somnade till slut vid halv 10 tror jag mamma sa. Tur att jag har familjen här hemma som hjälper en så där =) Mamma va så goo imorse så jag hann och ta mig en skön lång dusch och smörja in mig . Har varit så grymt torr i huden efter förlossningen . Ska bli roligt att åka till Bvc och se om hon har gått upp ännu mer =) för då känner man en bekräftelse att amningen funkar bra . Tror jag och mamma ska ta oss en tur med barnvagnen sen .
Nu ska jag ta och äta frukost och sminka mig så jag är klar till vi ska åka . För hon ska få sig en skvätt innan vi åker .

Roligt bruttan när du skrev igår att du hade bestämt dig vilken du ville ha =) Då får vi se till att boka tid!!

Ha en bra dag så länge så skriver jag mer senare!

Thindra Joline Ida


Tisdag

Satt och funderade förut när jag fick en stund för mig själv. Fan va underbart de är att ha Thindra här går inte beskriva med ord =) Visst att de känns lite jobbigt nu i början innan allt löser sig med amningen . Hon är lite grinig på morgonen och på kvällen , men man vet att de går över. Ikväll ska hon få bada =)
 Måste ha sovit snett på kudden i natt har ont i nacken eller är de för jag sitter på ett speciellt sätt när jag ammar . Ska fråga mamma sen om hon kan ge mig lite massage. Imorgon ska vi till Bvc kl13.30 . Vägning och mätning tror jag de är .. Tänkte gå in och köpa någon leksak också.
Är så sugen på att köpa nya kläder till min lilla Thindra =) fast min moder tycker de är onödigt när hon har mycke i strl 56.
Nu ska jag passa på att göra något annat en stund innan den lilla vaknar och ska ha mat.

Skriver kanske senare om jag får tid och lust !!

En Snabbis

Här va de världens bloggtorka =) har inte haft varken tid eller ork till att skriva . Men ska försöka bli bättre, allt har varit upp och ner tror jag. För hon vägrar sova när jag är helt själv hemma . Eller hon somnar om jag sitter med henne, men de tröttar ut armarna kan jag lova. Och hon får inte bli så bortskämd så hon bara ska sova när jag sitter med henne.
 Hon sov bra i natt =) ammade bara två gånger. Thindra är lite rolig faktiskt för precis när pappa stängde dörren och skulle åka till jobbet då började hon gapa som ja vet inte vad. Undrar om hon tycker de är hemskt och vara själv med mig ?=P
Var till Mug i lördags och köpt mig lite nytt , kände att jag behövde något som piggade upp mig =) Och nu när jag har gått ner lite så kunde jag äntligen köpa den där fina tröjan jag har sett där ett tag. Ska bli så skönt att kunna sätta på sig sina jeans någon gång nu framöver =) Jag som bara älskar att gå i jeans och hatar mys byxor. Nu går jag bara i mysbyxor .
 Bruttan nu måste vi ta och boka tid=) har redan bestämt vad jag ska ha och var så nu är de bara vilken stil jag ska ha på texten. Fy fan vad jag längtar .. Ska börja och sola solarium också så man blir lite brun , för då känner jag mig mycke piggare.

Mina vänner betyder så himla grymt mycke =) Och min underbara dotter Thindra!! Sist men inte minst min Familj som ställer upp till 110 % dag som natt. Vet inte vad jag skulle göra utan er eller hur jag ska kunna tacka er.
Fan jag har verkligen de bästa vännerna man kan ha =)



En vecka =)

Idag är lilla Thindra en vecka , gud va tiden går snabbt =) alldeles för snabbt egentligen. För tillfället ligger hon och sover så sött , men ska säkert snart ha lite tutte . Det funkar bra med amningen nu =) . Känns skönt och veta
Imorgon kommer Bvc på hembesök. Ska bli skönt och se om hon gått upp ännu lite till sen vi var dit och vägde henne igår . Då hon vägde 3490g, skönt att hon hade gått upp sen vi var ner och vägde henne i Karlstad i lördags.
Finns inge mysigare än och ligga på morgonen och dra sig lite. Och titta på det underbara som ligger bredvid en och sover. Måste be broder lägga in bilder på datorn på min lilla prutt =) har inte tid och sitta vid datorn så jätte ofta. Men ska försöka skriva och lägga in bilder ikväll om jag har tid. Såg att Thindra hade vaknat så nu blir de hänga i tutten =)

Hoppas Bruttan min hade världens bästa 18-års dag. Längtar tills vi kan vara ute på språng igen =) Sommaren är våran.

Nu är hon här!

Äntligen har hon kommit min lilla prinsessa =) Den 10 Februari kom hon klockan 12.21.
 nu ligger hon och sover för en stund . Allt är ovant men ändå så himla underbart. Ska amma henne om några timmar igen. Måste tillbaka ner till karlstad imorgon vid 14 på eftervårdsmottagningen . De ska väga henne igen =) Har legat i karlstad sen i tisdags även fast vi kom in i måndags men då blev man på förlossnigen . från att jag kom in på måndagen till hon föddes gick det hela 24 timmar. Men va fan man står ut =) . Man fick något så underbart . Får ta och lägga in bilder och sånt snart. för nu ska jag göra lite annat som jag inte hunnit med nu när vi inte varit hemma.
Tack emma för att du va med på förlossningen det betyder grymt mycke.

Och nu är Bruttan min 18 =) <3

Söndagsmys!

Har tittat på Tjorven och skrållan på tv1000, de är en film jag alltid kan kolla på om och om igen =)
Sen har jag bara gottat mig i fika och choklad visst de kanske inte är nyttigt. Men nu tycker jag att jag får lov och vara väldigt onyttig när de inte är länge kvar. Ska göra varmasmörgåsar alldeles snart. Och det ska bli gött.
Har haft ont i ryggslutet och haft en hel del sammandragningar .  Hoppas det är på G snart , Vill inte gå över tiden allt för länge , visst några dagar gör mig inget . Men två veckor då blir jag galen. Vill träffa den lille nu .
Har kommit på vad jag ska köpa till min brutta också =) får se om hon blir glad .Vad jag längtar tills vi kan ta något och dricka igen =). 
Imorgon tänkte jag baka snickerskakor och kladdkaka . Kanske något mer gott =) kul och ha om det kommer någon och hälsar på eller om man åker till moster så kan man ha med sig något att bjuda på .



Trista söndag

Fy vad det snöar, verkar som det aldrig tar slut. Visst är de kul med snö men de tycker jag de ska vara på jul för nu spelar de mig ingen större roll. Bara att det blir väldigt spårigt på vägen. Mamma och pappa gick ut och skottade. Skulle bra gärna velat hjälpa dem men inte värt de om det händer något . Tror jag kollade på film halva dagen igår, kände mig så seg och hade ont i ryggen så passade på och ligga ner. Tänk om det bara kunde dra igång nu =) va glad jag skulle bli och bara få åka iväg. Men men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.  Inte länge kvar nu, men som sagt jag tror att jag går över tiden. Har hoppats på ett datum får se om det bli det datumet =)  Imorgon ska jag till Bm igen . Får se va mina provsvar blev sen i torsdags när de tog lever och gallprov på mig. Har sån himla klåda över hela kroppen i princip . Och på nätterna kliar de som mest när man blir varm. Så ska säga till henne att de släppte inte med tavegylen. Visst skulle jag kunna stå ut med detta kliande ett litet tag till, de är bara det att jag får inte sova något på nätterna. Och jag vill helst vara utvilad så man orkar.
Nu ska jag ta och titta på någon film och kanske prata i telefon =)
Det är alla hjärtans dag till helgen.Mysigt!


Det är liknande den här jag har köpt =) så fin så!

Lördag

Skönt att bara ta det lugnt =) men ska snart ta och byta sängkläder och lite sånt. Är så skönt och gå och lägga sig när de är nybytt. Och damsuga rummet.. Ska tjata på mamma sen när hon kommer hem att vi ska åka till moster eller att de kommer hit. För är alltid lika kul och umgås med dem .
Bbväskan är packad och en del av min,kan som sagt inte lägga ner allt på en gång. Använder endel av sakerna som ska läggas ner dagligen. Här hemma så är de mesta nästan färdigt lite småplock bara. Känns skönt och veta att man kommer hem och de är klart här hemma.
Blir nog föresten till att baka något idag tror ja, gillar att baka =) Plus att man får ju nå gött och äta sen när de är klart.
Får skriva mer sen när man vet hur dagen slutat!



Här är skötväskan jag fick föresten! Inte så bra bild men det syns va det är !


Nu är de helg!

Nu är de helg igen, gud va snabbt veckorna går =) tycker inte det är något annat än helg ja. Men ska inte klaga.
Moster trodde det skulle bli nu under helgen hon , fast det tror inte jag . får väl se vem som har rätt.
Jag längtar tills jag slipper springa på toaletten så många gånger på nätterna. Visst kommer man vara vaken på nätterna men inte utav det. Sitter och smaskar i mig choklad , är en gottegris nu förtiden. Apelsinkrokant ska det va.
Spelar harpan också de är inte att glömma, det är något jag kan sitta och spela flera timmar på en dag. Mitt tidsfördriv. Och jag lovar tiden bara rinner iväg. Fast man ska inte klaga när tiden bara rinner iväg de känns underbart skönt att veta att snart är du här=) Eva fyller 18 år på torsdag också =) Tänk om det kommit en liten..
Det enda jag stör mig på just nu är att jag får ligga och klia som fan på nätterna . Inget hjälper =/ det måste jag säga till Bm på måndag när jag ska dit . För kan inte vara helt slut när den kommer heller. Måste ha mycke krafter. Men ska försöka mig på och ta långa promenader under helgen och vila mycke =)
Ska försöka lägga in lite bilder sen =)

Torsdag!

Har varit grymt dålig på att uppdatera nu på sistonde . Får bli bättre på det, har varken haft lust eller tid till det.
Men har knappt sovit en blund om nätterna utan detta kliande. Va i alla fall till Bm igår och fick utskrivet tavegyl tror jag det heter. Klådstillande. Men lika fan vakanade jag av att jag låg och rev mig som fan på magen i natt. Ska ner till sjukhuset nu vid 8 och ta blodprover . Lever o Gallprov . Så jag har inte käkat eller druckit något sen 20 igår. Hoppas inte de är något konstigt . Min mage har sjunkigt som bara den , ligger typ i knät när man sitter. Bm sa det att nu har du verkligen fått en riktigt hängmage=) så snart kommer det att någon sa hon ! Men säkert bara för det så stannar den extra länge.
Tycker den får ta och titta ut nu .. Ska vara nere i Karlstad idag vid 11 också vid tandläkaren . Sen skulle jag och mamma käka på mcdonalds och skynda oss hem för mamma ska på möte =) Nu måste jag nog ta och göra mig iordning så jag hinner ner . Skriver när jag kommit hem sen igen
Saknar Eva och snart fyller hon år =)<3 Då du blir de party    

Slut på helgen !

Har dammat på rummet och lite sånt där =) måste ju ha i ordnings städat nu så de inte är en massa damm när den lilla kommer. Skönt och få något gjort tycker jag. Magen är stenhård just nu =) lite fränt . Men man vill ju att det ska dra igång rejält någon gång.Ska till Bm på onsdag igen klockan 14.30 men tänkte ringa henne imorgon om mina utslag över hela magen. De säger till en att man ska vila mycke nu innan, men jag orkar inte ens sova riktigt på nätterna utav allt kliande. Så får fråga henne lite om vad de kan va för något konstigt , för har provat olika saker men inget hjälper.  
Jag tror inte den lille kommer innan bf men man kan alltid hoppas=) tar de som en bonus isf. Längtar 

Moster och Faban va här och hälsade på tidigare idag. Det lilla busfröet, så lång han blivit och dansar till musik och sträcker ut den lilla tungan. Under tiden vi fikade fick han käka banan =)
 Ska nog med pappsen och köpa lite saker till kvällen . Ska göra hemgjord pizza är de tänkt , den älskar jag verkligen . Beck ikväll på tvn . Ska vara varje söndag framöver i några veckor. Då finns de något att kolla på tvn på sönda kvällar.



RSS 2.0