Dags resa!

Kom inte hem förän vid 8 från Charlottenberg . En hel dag med spring, så är skapligt slut i hela kroppen. Hade ont i ryggen och i magen förut. Fast inte så konstigt när man gått så mycke. Va inne i alla affärer som fanns där=) Hittade en topp och hårspray till mig själv. Sen blev de mössor och en mobile till sängen. Blev jätte nöjd med den. Just de jag köpte såna ta bort smink servetter också och godis får man inte glömma. Vi skulle ha ätit Potatisgratäng och kassler hemma men blev Mcdonalds. Jag klagar inte för va så grymt hungrig när vi hade gått där ett tag så visste inte vart jag skulle ta vägen. Fast ångrar mig grymt mycke att jag inte köpte en tröja som jag blev så kär i. Får väl ta det nästa gång vi åker dit. Hoppas det blir snart. Nu ska jag bara ta det lugnt kommer säkert somna snart ändå så . Va till moster och fick saker förut =) så snällt !


Sköönt!

Äntligen orkade jag sova länge, sov ända tills 9 =) Provade med lite olika krämer först som mamma bad mig pröva fast ingen utav dem hjälpte.  Jag tog en kall handduk och la på magen och de hjälpte så jag orkade sova. Är bra nöjd nu när jag fått sovit 9 timmar.. Fast jag varit vaken emellanåt då men de räknas inte ..  Vill dra iväg och handla kläder =) eller iaf ett par bekväma skor . Ska till Charlottenberg med familjen snart så måste nog ta och göra mig iordning. Ska bli kul och gå runt och handla lite för de behövs.
Va till Moster och hälsade på igår . Blev där några timmar, skrattade och hade kul.
Så skriver när jag kommer hem igen !



Får panik!!

Jag har världens klåda på magen, ibland tror jag att jag ska smälla av. För de kliar och kliar hela tiden direkt det blir varmt. Går inte sova bra på nätterna utan vaknar utav att de kliar och man är tvungen sätta igång och klia sig.
Eller springa på toa som jag gör hela nätterna. Kanske ska ta och dra in sängen på toaletten eller bädda i badkaret =) vore något de ..  Va uppe och åt frukost vid 5 tiden imorse=) lite väl tidigt men jag va vrålhungrig och mamsen va vaken och skulle göra sig i ordning för jobbet. Fick bli mellanmål med pasta nu vid 12 så får jag se om jag inte är hungrig innan vi ska äta vid 17 .. Då blir de tacos =) Älsklings maten de..  Ska försöka hitta något bra att smörja med så man kanske får sova lite längre i natt iaf =)  För vill verkligen kunna sova ut och vakna helt utvilad för en gång skull.
Jag tror nästan jag ska ta och göra en kladdkaka snart är så jävla gott så de finns inte =) Brukar resten av familjen med tycka när de trycker i sig den med grädde.
Måste föresten få tag på en såndär tunn mössa de ska ha när de är nyfödda =) fast hittar aldrig någon när jag är ute och letar. Får åka ner till sunne och kolla på Pricken och Lindex och se i fall de har de där. Hoppas på det. 
Har frågat folk när de tror den kommer har fått en massa olika datum =) får ta och lägga upp det här sen ..

Snart Fredag

Längtar efter helgen då hela familjen är hemma =) skönt och umgås med dem ibland också. Vart tar dagarna vägen ? Det kan man börja fråga sig, tycker bara dagarna rinner iväg. Men det är gött de med. För då är det inte länge kvar.
Blir nog till att plocka lite här hemma snart innan mamma slutar, broder är hemma idag. Som vanligt enligt mig=)
 I natt var jag vaken mellan 2 och 5 satt och löste korsord för jag orkade verkligen inte sova, känns hemskt när man inte kan sova. Förstör hela dagen typ, Måste ner till sunne och ta ut pengar till mamma =) är skyldig henne.. 
 Är sugen på kyckligsallad , här hemma ska de äta soppa och pannkakor vet inte om de är någon större mat men =) Får väl se vad det blir. Är vrålhungrig redan ..  Hade jätte ont i ryggen o neröver förut när jag skulle gå ut och hämta posten känner även lite nu , fast de blir värre när man ställer sig upp.

Tar och skriver mer sen =)


Tisdag

Va till Mvc vid 10 =) kollade blodtrycke, kände hur den låg och fick höra hjärtljuden .. Sen sparkade den mig rakt i handen och hade kvar foten så att jag kände, lite läskigt men ändå mysigt. Packat lite utav de jag ska ha med mig ner också, går inte lägga ner allt på en gång. Smink och mobil får bli de sista som läggs ner de används dagligen.
Det är snart ny månad också =) Fan va tiden går fort. Tror att Februari kommer bli en händelserik månad.
Den får komma när den känner sig redo.
Sitter och väntar på att maten ska bli klar, pappa kommer hem på lunch vid halv 1 och mamma åker sen därefter och jobbar hon med. Ska nog bara ta de lugnt och sitta med korsord eller ta ett avslappnande bad. Skulle inte sitta fel precis.
Tar och skriver sen ikväll! Ha en bra dag så länge !



Vilken tur

Det gick och vända, vilken tur =) hoppas bara den ligger kvar så som den gjorde tidigare idag när jag såg på ul.
Va nere i Karlstad till precis 8. Så hade lite stressigt men vi kom i tid i alla fall. Emma va med ner också=) jätte snällt att du blev med. Fick lägga mig i en förlossningsal med ctg kurva så kände hon på magen . Kom tillbaka efter 20 min fick spruta i sidan av magen ner mot rumpan . Tog drygt 30 min tills läkaren och de 6 andra kom, har aldrig sett så mycke folk i en liten sal . Men de fick beskåda saker som inte händer så ofta därför de va så himla många .. Fikade och lite sånt och sen ctg igen fick åka hem vid 12 =) Så dagen har gått sagta tycker ja, men jävlar vad tiden gick snabbt där inne.
Mamma, jag och Emma har tittat på två filmer , va faktiskt väldigt bra . Fast kommer dock inte ihåg vad någon utav dem heter, det där med dåligt minne det har jag fått. Emma och jag va bra trötta imorse när vi skulle gå upp, låg ju vaken i natt och tittade på film. Kunde bara inte sluta kolla för den va spännade och bra.
Imorgon kl 10 ska jag vara vid Mvc i Sunne =) har varit en massa sjukhusbesök nu ett tag. Får se vad alla värden ligger på då.  Är lite nervös över att den inte ligger kvar som den ska bara . Men ska fråga henne lite extra imorgon.
Nu ska jag ta och lägga mig framför tvn och prata lite i telefon kanske =) får se !
Godnatt alla ♥


  Tack Emma<3


Söndag!

Sitter och läser lite på nätet om de som jag ska göra imorgon . Känns lite intressant och veta lite mer om det, läkaren sa inte så värst mycke om det. Känns lite nervöst på något sätt men ändå inte. Får väl se hur de går imorgon. Ska vara där väldigt tidigt iaf=) Tror Emma ska med . För ska vara där några timmar. Tänk om den verkligen inte vill vända på sig . Eller att den vänder sig tillbaka direkt, har fått för mig att de ska göra skit ont när de vänder den ja. Men gör de för ont så får man väl säga till.

Trevligt att ni kom och hälsade på igår =) finns alltid så mycke och pratade om. Mamma va snäll och bjöd lite på dricka också . Bra att hon tömmer skåpet lite. Tänkte snart hoppa in i duschen , ska bli hur skönt som helst. Pappsen ska med och tanka min bil sen , bilen är lite knasig av sig. Som när jag skulle starta den när jag vara nere i sunne igår. Vill inte att det ska snöa nu =/ det kunde ha kommit tidigare .  Typiskt svenskt väder säger jag bara.
Moster va här och hälsade på igår också=) Nu ska jag ta och göra något vettigt!


Uruselt

Har plockat ihop lite smått på rummet nu ska ju få besök av två personer alldeles snart =) Ska bli så roligt och träffa er så de finns bara inte . Saknat er sen sist. Ska väl titta på film och äta något kanske. Det blir mys de . Får väl ta och visa alla saker som vi köpt till den lille också=) Men går inte att undvika för finns saker lite överallt .
Va nere i sunne imorse och hälsade på Anna och Mickey som hade åkt tåg ner för och handla i sunne. Va kul och se er =) .  Vilket jävla väder de har gått och blivit , snöar som bara den. Jag tycker skidturister kör som de hade glömt körförmågan hemma . Höll fan på och krocka förut, de är såna som gör att de blir många krockar nu under vintertid.  För det är inte första gången jag möter en bil på fel sida som är på väg att åka om. Idioter. Slängde mig på tutan och blinkade i helljuset. Inte fan ska man dö p.g.a en sådan idiot med kistan redan på taket. Det är nu polisen skulle vara ute och titta sig om, men de har de väl inte ork med för de snöar. Nej nu ska jag inte sitta här och beklaga mig en massa och bli på dåligt humör . För snart kommer mina gäster =) Får skriva mer senare..


Fredag

Har jätte svårt och sova nu på nätterna, trött som fan när jag vaknar på morgonen. Ska försöka lägga mig lite tidigare idag. Sov i bilen påväg hem från Karlstad =) . Va där på ultraljud idag. Och den låg som sagt inte åt rätt håll, så blir ner på måndag igen . Ska vara där klockan 8 så kommer få gå upp bra tidigt för och åka. Man blir lite nervös ändå för man vet aldrig om den vill lägga sig så. Och då blir de snitt om en vecka. Känns lite knasigt , fast på ett bra sätt då =) Men hoppas den vill.
Men känns skönt och veta hur den ligger. Så inte de kommit sen när man väl åkt in, vilken panik. Imorse drog jag och mamma på massage också =) Fan va skönt det va!  När jag och mamsen kom hem från Karlstad va de bara och dra ut och handla med familjen.

Sitter och äter glass nu och tittar på tvn.
Hoppas jag får träffa Bruttan min under helgen också =) <3 nu ska jag hoppa i sängen har lite ont i magen.



Dream

Va till barnmorskan idag, allt va bra . Alla värden och sånt där . Sen skulle hon ju kolla hur den låg. Och hon kände inte om de va huvudet eller rumpan som va neråt =) . blev lite nervös. Så hon fixade tid imorgon i karlstad ska göra ultraljud för och se om den ligger i säte eller med huvudet ner. Blev lite nervös när hon berättade om vändning och sånt där och snitt. Men jag tar allt som de kommer nu . Känns roligt och få se den lilla imorgon på ul =) Men ska inte vara där för än vid 13 tiden någon gång . Ska föresten på massage imorgon vid 10 , det ska bli väldigt skönt. Va hur länge sen som helst jag fick de och det känns väldigt behövligt . Kroppen känns utmattad. Men jag ska fan inte klaga =) finns folk som har de mycke sämre.
Försöker äta nyttigt som möjligt nu blir mycke piggare av det. Fast spelar inte så stor roll när jag aldrig orkar sova på nätterna. Och imorgon är de inte till och sova lite längre för ska fixa till mig innan vi ska på massage jag o mamma.
Va till moster och hälsade på fast innan det va vi och tvättade bilen vid helmia=) jag och mamma slet som bara den..


Är skapligt godissugen så nu blir de till att äta godis innan jag ska sova!






                                                  Fabian


En evig längtan

Hade en del att göra igår så blev inte så mycke skriva då inte =) Kom precis ur duschen nu och ska alldeles snart göra mig i ordning . Ska vara vid mvc vid 13.30 och mamsen ska med.  Hon jobbar i samma hus så inte långt för henne att gå dit . Lite nervös är jag faktiskt nu när jag ska dit, kan vara för jag får veta hur den ligger till nu. För hon kunde inte riktigt känna sist, men kan säga att de va bra obehagligt när hon kände.  Idag ska jag laga tacos till familjen =) tänkte städa lite på rummet . Slänger kläderna runt omkring mig och vattenglas står de överallt.  Vill ha ordning på saker.
Nu måste jag fixa till mig innan jag ska åka. Skriver efter jag varit där.

Jag längtar efter dig, vill träffa dig nu!


God Natt!

Orkar inte sova =/ Trist och va vaken så här länge mitt i veckan, kommer lätt vara sur och grinig imorgon. Om jag inte orkar sova lite längre förstås. Spelar kort på datorn, mitt tidsfördriv nu för tiden tror ja.. Åt sibylla mat förut=) efter det bestämmde jag mig för att försöka dra ner på så mycke onyttigt som möjligt nu ett tag. Visst ibland är de okej men nu i stort sätt har de blivit flera gånger i månaden. Vill inte bli allt för stor ska orka med kroppen sen efter också. Skönt sen kanske man inte springer på toa lika ofta på nätterna heller =)  Ska försöka ta mig en promenad imorgon, får ta med mig mamma ut.. Scones kanske man ska ta och baka när man vaknar till morgonen, de är ju skapligt gott det .. Är på bakhumör =)  Nu ska jag nog försöka blunda och sova om det går för sig.
Imorgon ska jag börja och vara lite nyttigare, får se vad de blir för frukost.





     ♥Jag vill att min skatt ska vara här nu! Men den kommer när den känner för det♥

Dryg dag!

Dagen har bara varit så lång tycker jag. Men jag roar mig med och spela kort på datorn =) Har latat mig och legat på sängen. Fast sen har jag hunnit med och vara lite duktig och skottat lite snö och diskat. Så lite stolt måste man va över sig själv. Men en sak som är säkert att jag ska inte skotta något mer nu på ett bra tag fick skapligt ont i ryggen.

 Kvällen blir nog bara lugn men jag funderar på att köpa mig en sallad eller något i den stilen=) ..  För tillfället smakar väldigt mycke mat skit, vet inte vad de blivit med mig..

Gårdagen va jag, emma och mamma till karlstad , Till Centralsjukhuset i samlingsalen och lyssnade . Va jätte intressant och lärorikt. Men inte en tendens till att bli nervös =) ganska skönt .. Undrar bara på vad man ska ta för något smärtstillande. Får väl se vad jag bestämmer mig för får väl ta och prata lite mer med Birgitta.
Men nu är de inte länge kvar känns så himla spännande så de finns inte. Vill att det ska dra igång nu =) så man får dra iväg.


Bjuder på en bild =) fast den är inte ny dock. Min navel ser cp ut!


                                            Komentera !


Måndag

Sitter och spelar kort på datorn har blivit riktigt fast i kortspel=) men de är ett tidsfördriv också. Ska snart fixa mig något och äta. Tittar emellanåt på Nils Karlsson Pyssling på tvn. Kommer ihåg den sen jag va liten. Ska ha maten klart tills mamma slutar för efter de ska vi dra till Karlstad till sjukhuset. Ska även till Sjukan på torsdag fast då till Bm och de är i sunne så är inte så långt.

Va och träffade moster igår, tror aldrig jag har skrattat så mycke. Grinade till och med =) Fikade och busade lite med Fabian men för de mesta pratade ja med moster om allt kring förlossning och sånt.


Sov problem

Gick upp ganska tidigt imorse va hungrig som ett svin =) . Låg och tittade på tv vid 5 imorse, hittar alltid något jag vill se mitt i natten. Dålig vana. Men blir lätt så när man springer på toa hela tiden och tar sig knappt upp ur sängen.. Ligger med lite ont här och där.  Åt frukost för en halv timme sen lite sent men. Ska ut och plocka i veden sen som jag och pappa va och hämtade igår. Eftermiddagen ska jag tillbringa hos min moster =) ska bli kul och busa med fabian.
Åkte förbi hos moster igår och hon skickade med en massa saker. Gick som bara den för Fabian i gåstolen.
 Snacka om att jag är sugen på att skruva =) men jag når ju fan inte allt längre så får vänta tills pappa har gjort lite förarbete.

Har bilder sen Jul på Fabian och Klara, Ester och Petronella. Älskar dessa barn.




Städning

Dagen till ära är det städning som gäller, mitt rum ser ut som jag vet inte vad=) bara slänger saker omkring mig.
Så tänkte ta tag i det alldeles snart, suttit och läst lite bloggar.
Tog mig en härlig långdusch imorse och sen drog vi iväg och handlade mat. Åkte förbi moster en snabbis och hälsade på henne, passade på att visa min nya frisyr =)
Igår tog jag mig tid till att baka kladdkaka, hur enkelt som helst att göra. Familjen va så nöjda när de fick äta av de goda. Har kvar idag också . Ikväll ska vi titta på film, känns gött att bara ta det lugnt ibland. Fast ändå är de väldigt roligt och kunna va med kompisar.  Har inte lagt ut en bild på min mage än så är väl dax att göra det kanske =) innan de är försent.
Tog den i torsdags, fast tog den en liten bit från spegeln. Står i en provhytt för den som inte ser det.
Undra om man kommer sakna kroppen och allt efter?!
Har mina konstiga funderingar för tillfället.
Snacka om att man längtar tills den kommer, finns inte ord för det


Roligt om någon komenterar=)

.

Får skriva mera ikväll om jag har tid!


Äntligen helg

Orkade inte skriva när jag kom hem igår, va helt slut i fötterna och ryggen . Så blev ett bad direkt jag kom hem. Mamma och jag blir alltid kvar lika länge varje gång vi ska åka till Karlstad. Va med mamma till sjukhuset också.
Jag ska ju till sjukhuset på måndag=) till samlingssalen .. Och sen torsdag ska jag till sjukhuset här i sunne, för hon kunde inte känna hur den låg och det är ju bra och veta snart. Tiden har gått så snabbt så jag vet inte vart den tagit vägen. Känns lite stressande på ett sätt men på ett annat så är de jävligt spännande och det kommer bli roligt.
Handlade en hel del saker igår eller mamma gjorde kanske man ska säga . För hon ville inte att jag skulle betala.
Men lite saker köpte jag mig faktiskt själv. Såg en massa bebisar =) Va kär man blir.

Har inte en aning om vad jag ska göra idag, men något blir de säkert. Kan inte sitta här en hel dag. Funderar faktiskt riktigt starkt på att baka något. Jag gillar att baka och äta också då förstås=) men vem gör inte det..
Blir nog filmmys ikväll.


♥Längtar,Längtar och åter Längtar♥

Karlstad idag!

Har varit uppe sen klockan va 8:a orkade inte sova längre och sen kurrade magen av hunger.
Sitter och tittar runt på nätet efter saker jag ska köpa idag=) Bäst och skriva upp annars glömmer man hälften av det man ska ha. En del ska handlas på ikea och sen ska vi till skåre också. Tror vi åker förbi där först innan vi åker till karlstad.
Mamma ska vara vid sjukhuset vid 15 så det är bäst att vara där i tid så man får parkeringsplats.
Satt just och funderade på vad för saker jag har kvar och köpa .. Och det är en hel del faktiskt, jag är inte en sån person som är stressad med saker. Moster ringde igår och frågade om vi hade packat än .. Men icke det har jag inte gjort, känns som de är alldeles för tidigt.
Nu ska jag ta och göra mig iordning så får jag ta och skriva mer när jag kommit hem från Karlstad säkerligen helt slut i fötterna.

Har föresten funderat på att beställa dessa skorna




♥Jag lever på hoppet och tron om att allt ska vara perfekt♥


Blääää

Sov fan till klockan va 9 idag =) Gud va skönt det va. Upp och slänga sig i duschen, man vill ju vara fräch när man ska till sjukhuset. Allt såg helt perfekt ut men ska dit nästan torsdag den 22 kl.13.30 också för och se om den ligger rätt. Ska bli skönt och få veta om den ligger helt rätt . Sitter för tillfället och äter godis och spelar kort på datorn . Blev så godissugen när vi var och handlade så mamma fick köpa. Får skylla mig själv att jag går upp i vikt men de försvinner sen =) 
Imorgon ska jag med mamma till karlstad hon ska till sjukhuset men sen skulle vi till Ikea tror ja. 

Får skriva mer ikväll för nu ska jag käka!! 

gokväll

Jag somnade direkt efter maten och sov ett par timmar de va underbart skönt =) Vakna upp utvilad fast då blir de säkerligen svårare att sova sen ikväll. Har sett på bygglov. Jag blir alltid grymt sugen på att renovera men de får jag väl göra när jag flyttar hemmifrån. Har blivit beroende av att spela kort på datorn och lösa korsord på kvällarna =) men mysigt på sitt sätt för man kan slappna av då. Blev inge Kladdkaka idag heller måste fan bättra mig . Men gjorde toast.
Sitter och funderar om man ska beställa kläder från Junkyard är lite sugen på det .. Får lägga in bilder och sånt imorgon för nu väntar sängen

Tisdag

Tråkiga tisdag nu igen, har inte en aning vad jag ska göra idag. Har inga planer i alla fall men måste ta och hitta på något orkar inte sitta hemma och glo jämt. Sov till 9 idag och de är länge för att vara mig det=) Var med mamma till broders skola och sen hämtade hennes nya glasögon. Har ont i ryggen och i magen, men man ska fan inte klaga får väl ta mig ett bad eller något sånt. Funderar faktiskt på att ta en promenad också för man behöver röra på sig, annars orkar man inte med något sen.
Mamma håller på och gör iordning på våfflor med grädde =) det gillar jag de. Blev ingen kladdkaka igår va proppmätt efter vi ätit tacosen . Så får ta och göra det idag istället.






Tar och skriver mer senare idag!!

Blåsigt

Tror inte jag somnade förän klockan var 3 och gick upp vid 8 tiden. Så va lite sleten imorse=) Men de va bara till att vara pigg de och slänga sig i duschen. Klockan 10 skulle jag vara vid hår & kroppsverkstaden. Klippte,färgade och slingade. Blev jätte nöjd=) Gillar verkligen mitt rum som det blev nu.. Känns som man har en liten lägenhet även fast man bor hemma. Jag vill ha lite nya saker.
Kom nyss hem från en handlings tur i Sunnes alla mataffärer. Det blev en del. Ska baka kladdkaka, så himla smarrigt och gott med grädde till . Kan äta hur mycke som helst.

Har föresten kommit på mera saker som jag ska ta och inhandla innan det kommer en liten =) Finns hur mycke saker som helst kvar att köpa. Så borde nog skriva en lista så jag vet att jag får med allt.. Fan vad dagarna går. Tiden bara rinner iväg, ska bli mysigt. Fast har inte ens börjat bli nervös än, och vill faktiskt hinna bli det lite iaf. Det är ju ingen tid kvar nästan.. Gud vad skönt det skulle va och lägga sig i en solarium men får vänta med det=)

Sängen väntar

Tittar för tillfället på tvn och dricker kolsyrat vatten =) blivit förälskade i det den senaste tiden.. Jag som skulle ha kollat på tvn låg och sov i soffan istället.. Missade väl mer än halva filmen som gick på 4:an. Klockan 10 imorgon ska jag färga och klippa mig =) de ska bli oerhört skönt.  Nu är rummet klart bara lite småplock kvar. Får dammsuga och sånt imorgon. Blev väldigt mysigt, nu är de bara något litet som fattas =) men den kommer när den kommer. Har inge brådis precis även om man längtar grymt mycke.. Har en hel del saker kvar att köpa också.
På torsdag ska jag med mamma till sjukhuset i karlstad sen skulle vi gå en vända på Ikea tror ja.. Tänkte köpa mig en fotoram och lite små plock. Blir säkert en vända på Bergvik också.


Detta är något utav det jag skulle behöva :
 

Sööndag

Dagen till ära har jag gjort om i mitt rum=) är fortfarande inte klar men tog mig en pause. Tar tid när man vill ha ordning och reda. Blir så fint så.. Vill hålla på med rummet nu när jag väl kan.
 Man får passa på och ta datorn när ingen sitter på den, annars brukar broder sitta hela dagarna.
Får ta och lägga in bilder någon dag och visa hur der blir=) fast vet faktiskt inte om jag vill ha den färgen som det är på sängen . Men det får väl gå till att börja med. Har ju två .. Känner mig för tillfället stor som ett hus=) men va fan inte lång tid kvar nu inte. Och jag säger som så här. Du kommer när du känner dig redo spelar ingen roll när de är.
 Kvällen ska jag bara sitta framför tvn och mysa med chips och dricka=)

Älskar verkligen den här. Det luktar så gott


Fick den här av Bruttan i Julklapp och jag verkligen älskar att ha den på mig jämt.


Lördag=)

Sitter i sängen och myser framför tvn, magen kurrar som bara den =) blir nog mat snart. Pappa och broder är och åker på isen med bil.
För tillfället är jag ensam hemma men mamma kommer nog alldeles snart ska fråga henne om vi kan åka ner till sibylla. Vill ha sån mat idag känner ja. Min broder hade magsjuka igår .. Hoppas verkligen man slipper det, gör vad som helst för att slippa det. Men men med min otur så..  Tog mig ett bad förut och då var det någon som röjde som bara den. Mysigt..
Satt på makemebabies förut =) fan va söt den blev.

Längtar till sommaren med Sol, bad och Folkrace =) Har inte kört sen i augusti så är skapligt sugen på att köra nu. Får väl vänta ett litet tag till. Men sen blir de gasen i botten.



 


Tröttsam dag

Äntligen fredag och det känns underbart skönt att det är helg.  Dagen till ära har jag varit med mamma till optikern och tittat på film. Finns inte så mycke och göra om dagarna så jag tar de mest lugnt. För sen blir de inte lugnt inte =) då är de fullt upp jämt. Somnade inte förän klockan va halv 3 inatt, hade ingen som helst ro i kroppen. Nu ska jag ta mig en tur ner till sunne med bilen så återkommer väl med mer senare ikväll/natt.



 
                                                Bruttan min


Ingen aning

Dagen har bara försvunnit hur snabbt som helst =) men vad gör det. Sov lite längre idag än vanligt och det va grymt skönt. Och kändes föresten väldigt behövligt, sover inte så mycke på nätterna annars.  Va ute och handlade med mamma idag och bokade tid hos frisören. Fick tid redan på måndag =) Va jag längtar att äntligen få fixa mitt hår. Man blir som en helt annan människa efter man klippt och färgat. Mamma lagade grymt god mat idag. Pomes och kebabkött med sås till. Älskar det .. Tittade på film med hela familjen, juno hette filmen. Den va fan rolig.

Jag förstår bara inte hur du tänker eller något längre. Vet inte varför du blivit så annorlunda,det är inget man bara blir över en natt. Men alla gör ju som de vill och det verkar du med ha gjort. Man måste kunna acceptera andras beslut och förändringar. Är väl så att ibland duger man och ibland inte. Jag tycker själv att de är grymt dålig stil. Jag försöker i alla fall men vad får man tillbaka?! Inte ett skit. Folk förändras är väl lika bra att inse



Vääärk

Har värk i både svanken och i magen men de går väl över =) man dör ju inte precis av det. Känns bara skapligt obehagligt. Jag vill bara ha bort det onda i svanken för kan verkligen inte sova när det är så =/
Får väl vara vaken och titta på tvn annars, lite trist i längden bara.
Tiden bara rinner iväg och nu är de inte så långt kvar . Måste få säga äntligen och va jag längtar grymt mycket..
Ny vecka för mig idag också =) Får ta och skriva mer till morgonen för nu ska jag ta och försöka sova iaf

Godnatt O Sov Gott

Morgon trött!

Somnade inte förän klockan va halv 6 tror jag, men får skylla mig själv när jag skulle sitta vaken och kolla hockeyn =) va inte ett dugg trött efter den va klar. Synd att dom förlora men de har man nästan räknat med. Stackars mamma som var vaken och skulle upp och jobba vid 7 imorse. Hon kommer nog vara skapligt trött när hon slutar. Sitter vaken helt själv för tillfället eftersom min broder är och spelar turnering och pappa ligger och sover. Tänkte föresten ta och städa snart på rummet och min toalett för de ser ut som fan =) men de bjuder jag på för tillfället. Drygt bara att man måste göra rent detta jävlans badkaret. Ska föresten höra med mamma om hon kan bli med ner till klippverkstan och boka tid för klippning och färgning idag =) vill verkligen det nu. För håret är bara platt och jämnlångt inge snyggt alls.
Var ett väldans röj i magen inatt när jag väl skulle försöka sova,  men fick väl tillbaka för jag höll den vaken.. mysigt..

Nej jag får ta och skriva mera senare för nu ska jag ta och göra något vettigt...


Toppen humör

Vet inte varför jag känner mig på sånt toppen humör just idag. Vissa dagar är väl så=)  Har redan hunnit ner på sunne och handlat.. Va tvungen ha färskt bröd till frukost är kräsen.. Vet inte riktigt vad man ska hitta på idag, förmodligen väldigt lugnt. Satan va kallt det är ute men vore kul och åka lite på isen nu =)  Sitter för tillfället på msn men de funkar ju fan inte och skriva är precis som vanligt..

Åkte och hälsade på moster, stefan och Fabian som blivit så stor=) kul när de blir större och förstår lite mer. Han springer med den där gåstolen så de är bäst och passa sig för annars kör han över fötterna på en.

Nu ska jag ta och försöka göra något vettigt för en stund !


Svin kallt ute!

Är så att katten inte vil gå ut ens. Sitter här och tittar runt lite på nätet, brukar bli så varje morgon för resten av hela dagen har min broder denna dator. Funderar på om jag ska ta mig frukost, vore väldigt gott. Idag ska vi i familjen åka och hälsa på moster om hon är hemma vill säga. Är sugen på att baka något också =) Får väl se vad jag göra för något. I förr går gjorde jag ju kladdkaka som smakade mums .


Får ta och skriva senare då jag vet hur dagen slutat=)


♥Är så extremt glad att jag träffat vissa personer i mitt liv som betyder grymt mycket♥



Löördag

Har slitit med allt möjligt idag, har bla frostat ur frysen och slängt en massa som man bara sparar utan och äta det. Fixade ihop en box sak som mamma skulle ha i badrummet som blev snygg, men ännu snyggare med lite färg på. Slängde bebiskläder som skulle tvättas i tvätten. Måste tvättas innan användning. =) Visst de är väl tid kvar så man hinner fixa det men för mig har tiden bara runnit iväg. Så känns bäst att fixa det nu.. Är en massa andra saker som jag kommer fixa längre fram, så finns saker att göra.
Ikväll blir de en väldigt lugn kväll, titta på tvn och äta chips. Bara mys..

Va och hämta den nya mobilen igår också =) Lite ovant , men roligt med en ny mobil.. Samtidigt saknar jag min gammla. Lägger ut en bild på min nya.


Äntligen Fredag!

Har halsbränna nu igen, är ingen skön känsla precis. Dricker lite kolsyratvatten för de hjälper för stunden iaf.
Sitter här under en filt och läser på olika sidor=) känns väldigt mysigt att det är nära nu..
Mamma kommer hem om en stund så får se vad det blir då, hoppas de snart ringer från expert så man kan hämta den nya telefonen. Ska ut och handla med familjen sen också. Funderar på att vara onyttig och äta kebabpizza=)  Skulle inte smaka fel precis. Undrar på vad man ska göra under helgen..

Vill utomlands nuuuu!! Men jag får väl vänta med sol och bad=)

♥I miss you♥




Första dagen på året!

Nytt år, nya tag =) Kommer bli ett enormt spännande år, med mycke förändringar och jag längtar något så grymt.
Ska bli skönt att få åka folkrace igen också. Och nu är det inte alls länge kvar tills det kommer en liten en =) Har börjat insett att de är inte alls lång tid kvar, har inte tänkt så innan. Ibland känner jag mig nervös ibland så känns det inte ens som det är jag som ska göra det. Säkerligen kommer tiden gå segt nu , men aktiverar man sig med saker varje dag då går tiden fort. För hitills har bara dagarna sprungit iväg.

Mina kusiner har varit här och hälsat på idag, va väldigt roligt när de kom. Och de åt en massa glass. Där efter lagade familjen tacos, de va grymt gott. Blir nog titta på tvn med chips och dipp nu ikväll.





RSS 2.0