Sängen väntar...

Tittar just nu på Tv4 Fakta som i vanlig ordning varje kväll. Alltid lika spännande.
Blir mycket tv på kvällen när Thindra har somnat, finns inte så mycket annat att göra. Sova kanske är väldigt bra att göra. Har varit ute och gått en liten promenad idag, kändes jätte skönt att komma ut. Synd bara att det blåser så fruktansvärt kallt. Märks verkligen att nu är hösten här, bara att plocka fram alla varma och mysiga kläder när man ska ut. Min moster och Fabian har varit här idag, alltid lika kul att umgås med dem. Längtar tills Thindra blir så stor som Fabian är nu.
Såg lite roligt ut när både Fabian och Thindra skulle äta banan. För Fabian åt lite försiktigt, men Thindra hon bara öste in. Det va alltså ingen mosad banan här inte utan hon bet av bitar.
Kan inget annat att säga att hon är nyfiken på allt ätbart.
I natt/morse vaknade Thindra vid halv 5 tiden och var klar vaken. Kändes precis som hon visste vad jag skrivit här igår om att hon aldrig är vaken på nätterna. Men bytte blöja gav henne ersättning sen satte på mobilen över sängen så somnade hon att efter ett tag. Då även jag orkade somna om.

Har endel att göra imorgon. Packa allt som ska med till banan, eftersom vi ska åka dit imorgon och sova där.
Känns skönt att slippa gå upp tidigt, fast vi har inte precis långt dit. Mamma gillar den mysiga stämmningen i husbilen och det gör även jag så klagar inte. Städa måste också göras. Och även handla lite.

Är så underbart att kunna vakna på morgonen och bara titta på det underbara som ligger i sängen bredvid. Det är lycka i högsta grad♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0